Friday, January 25, 2013

rasanya tak perlu kot update segala rasa tak puas hati terhadap family,boifren,girlfriend dan segalanya kat blog+twitter? malulah orang lain baca,terus cop kau negatif.

btw,kalau bercinta, nak hubungan tu kekal plus tahan lama. dan cadang nak pergi jauh, tak yahlah update segala kat twitter. gaduh pun nak update, boifren tak mesej pun nak update. malulah orang lain baca. awak perempuan. (pesanan ni untuk diri sendiri juga)

dulu aku pun macam tu jugak, tapi bila lama-lama rasa tak yah kot.lagipun umur dah meningkat, matured lah sikit.

umur makin meningkat, tingkah laku pun harus mengikut umur. 

#motifentry-tiadaentry. #nasihatbuatkawankawandandirisendirijuga.=)

No comments:

Post a Comment